Vill du öka energin i din omgivning?

Japp, skicka mig tips & idéer direkt från Inspirationsbloggen!
* = obligatoriskt fält

Integritetspolicy

Läs om hur vi hanterar din data här

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://spicymindinredning.se.

Adress: St. Eriksgatan 104, 113 31 Stockholm

Telefonnummer: +46-70 662 44 62

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Spicyminds nättjänst är öppen för alla och sidorna kan läsas utan registrering. Om besökarna samlas inte in personuppgifter, med hjälp av vilka enskilda besökare skulle kunna identifieras.

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och en kodsträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

InbäddaT innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

För att samla in statistisk data om användningen av nättjänsten, bl.a. totala användningsmängder, populära sidor, ingångssidor och annan information används Google Analytics. Googles dataskyddspraxis kan du läsa här.

Vilka vi delar dina data med

Vi använder ett verktyg för distribution av nyhetsbrev, information och kontakt från Spicymind kallat Mailchimp. När du har intresse att få information av oss anmäler du dig via formulär på vår hemsida eller via länk som kommit till den e-mail adress du själv angivit. De uppgifter du lämnar där lagras hos Mailchimp och används av oss för att ge dig den information du efterfrågat samt anpassa våra erbjudanden till dig. Spicyminds administratörer kan se och redigera denna information. Dina uppgifter lagras utan tidsbegränsning tills dess att du väljer att avsluta din prenumeration eller ber oss radera dina lämnade uppgifter. Läs mer om Mailchimps dataskyddspraxis här.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar på vår hemsida kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats eller lämnat andra uppgifter kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive all information du har givit oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Har du frågor om vår integritetspolicy vänligen kontakta Maria Mattsson via e-mail:

maria@spicymind.se