Maria Mattsson inredare
Maria Mattsson
Inredare, homestylist och
feng shui konsult
"Mitt mål är att ge helt vanliga människor chansen att skapa hemmamiljöer som stärker och stimulerar dem. Den största belöningen är se mina kunders glädje & stolthet när deras boende går från ganska ordinärt till ett inspirerande hem med en stil som andas deras personlighet."
Genom en speciell mix av kompetens och erfarenhet har Maria utvecklat en unik känsla för hur man skapar rätt atmosfär i ett rum.
I en stressig tillvaro med ständig uppkoppling behöver människor en plats för vila och återhämtning. Ett ställe där de kan ladda sina batterier, få energi och gå stärkta ut i världen.
Marias vision är att hjälpa människor att skapa sådana hem.

Hennes specialitet är att lyfta befintliga miljöer till nya nivåer utan att kunden ska behöva göra en stor investering för att få en ny känsla i sitt hem.

Ofta kan det räcka att justera sättet man möblerat rummet på, sortera saker och komplettera med färg och detaljer.

Marias online-service med inredningspaket i olika prisklasser gör det möjligt för vanliga människor att anlita en personlig inredare.

Marias bakgrund som entreprenör i ett företag med över 200 anställda och hennes långa erfarenhet som projektledare gör henne till en kreativ men strukturerad problemlösare.

Noga genomtänkta processer säkerställer att kunden får det kunden ska ha i rätt tid.

Marias kunder är helt vanliga människor som inte tycker sig ha förmåga eller tid att skaffa sig kunskap om hur de bäst inreder sina hem.